- Наявність: В наявності
- Модель: 2180-05b
- Огляд товару
- Характеристики
- Питання (0)
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Казан афганський Rashko Baba - міцність, смак, традиції.
Афганський казан Rashko Baba - це надійний, герметичний посуд з литого алюмінію з потовщеними стінками і кришкою під тиском, призначений для приготування ароматних страв на відкритому вогні, плиті або індукції. Чудово підходить для плову, тушкованого м'яса, супів, бобових та інших страв східної кухні.
Завдяки закритій системі з клапаном, казан утримує пар і тиск усередині, прискорюючи готування і розкриваючи смак інгредієнтів на максимум.
Особливості афганського казана:
Характеристики | 5л | 8л | 10л | 12л | 15л | 20л | 30л | 50л | 80л |
Фактичний обсяг | 4,5л | 6л | 8л | 9л | 10л | 12л | 17л | 26л | 40л |
Діаметр верх | 130-150мм | 150-176мм | 170-190мм | 165-190мм | 170-190мм | 170-190мм | 200-225мм | 200-225мм | 200-225мм |
Діаметр центр | 235мм | 255мм | 290мм | 320мм | 320мм | 330мм | 380мм | 430мм | 520мм |
Діаметр низ | 130мм | 150мм | 180мм | 190мм | 200мм | 205мм | 220мм | 250мм | 260мм |
Висота | 340мм | 345мм | 365мм | 400мм | 400мм | 400мм | 470мм | 515мм | 530мм |
Вага | 3кг | 4кг | 5кг | 5,5кг | 5,5кг | 6кг | 7кг | 11кг | 13кг |
Кількість осіб | 4-5 | 5-6 | 8-9 | 10-11 | 12-13 | 14-15 | 17-20 | 25-30 | 40-45 |
Переваги:
- Готування під тиском - як у скороварці, тільки смачніше
- Потовщені стінки - довше тримають тепло, не деформуються
- Підходить для всіх типів плит, включно з індукційними
- Надійна запірна система - герметичність і безпека
- Ідеально для плову, м'яса, квасолі, супів, овочів
Комплектація:
Казан афганський Rashko Baba - 1шт.
Застосування:
- Для дачі, кемпінгу, туристичних виїздів
- Для домашнього використання та ресторанів східної кухні
- Як оригінальний подарунок чоловікові або любителю кулінарії
Готування під тиском зберігає аромат, м'якість м'яса і насиченість страви. Плов, тушонка, квасоля - завжди як із тандира.
Замовте казан афганський Rashko Baba сьогодні - і вже завтра готуйте по-справжньому смачно, як на Сході!
ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ. ЗАХИСТ ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Під час експлуатації афганського казана слід дотримуватися певних правил:
- Інтенсивність нагрівання. Не слід залишати інтенсивний жар тривалий час. Відкритий вогонь краще зменшувати в процесі приготування, з вугілля можна періодично знімати на півхвилини. Відстежити рівень нагріву можна за кількістю пари - вона має йти помірно. Якщо пари стає забагато, краще підняти аварійний клапан або дати охолонути котлу, зменшити жар, потім можна знову продовжити приготування. Зменшують вогонь одразу після закипання.
- Встановлення кришки. Не рекомендується закручувати фіксуючу гвинтову ручку до краю. Досить злегка притиснути нею кришку, щоб спрямувати пари в спеціальні отвори і не допустити витоку по периметру.
- відкриття кришки. Перш ніж відкрити кришку в процесі приготування і після його завершення, необхідно зняти ємність з вогню на 1-2 хвилини. Операцію можна зробити тільки після того, як пара заспокоїться, перестане дражнити з клапанів. На плиті можна просто зменшити вогонь до мінімуму на аналогічний час.
- Постійний контроль. Котел краще не залишати без нагляду. Страви готуються швидко, спостереження не займе багато часу. Бачити кількість пари необхідно для своєчасного коригування нагріву, щоб уникнути вибуху.
- Правильне заповнення. Афганські казанки ніколи не заповнюють "під зав'язку". Слід візуально розділити об'єм на 3 частини і залишити верхню вільною. Інакше шматочки їжі можуть перекрити парові отвори та клапани, рідина википатиме назовні.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.