Меню
вул. Огієнко,29. Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл. Україна, 32300
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 09:00 - 18:00
  • Сб - 10:00 - 16:00
  • Нед - вихідний
+38-(066)-133-32-06

Рагу в казані на вогнищі

Вкусное и по-летнему аппетитное рагу на костре в казане.

Это рецепт для теплых посиделок у огня в душевной компании. Получается очень сытно!
  

Для приготування Вам знадобиться:

  • Азіатський казан (ми використовували казан на 15 літрів)
  • Олія рафінована - 300 мл
  • Картопля 2 кг
  • Солодкий перець 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Баклажани – 3 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • М'ясо – 1,5 кг
  • Томатний сік – 1,5 л
  • Часник – 2 шт.
  • Пучок коріандру або петрушки
  • Сіль
  • Спеції за смаком (перець, розмарин, пряні трави)


Розігрійте казан і розжарте в ньому добре олію.

 Підготуйте овочі. Картоплю та баклажани очистіть і крупно наріжте, перець великими шматочками, моркву наріжте соломкою, цибулю півкільцями. Обсмажуйте всі овочі окремо. Цибуля в останню чергу.

М'ясо наріжте і додайте в казан до цибулі. Обсмажте до появи скориночки і додайте сіль та спеції. Накрийте кришкою та потримайте 5 хв, щоб спеції віддали свій аромат м'ясу

Додайте обсмажені овочі та томатний сік. Часник очистіть від верхнього шару лушпиння, цілу головку розріжте навпіл і покладіть зверху в казан, якщо любите гостре - можна додати стручок пекучого перцю. Тушкуйте під кришкою протягом 1 години.

Додайте дрібно нарізану зелень.
Смачного!


Супутні товари

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Модули для Opencart 2.x - 3.x