Вкусное и по-летнему аппетитное рагу на костре в казане.
Это рецепт для теплых посиделок у огня в душевной компании. Получается очень сытно!
Для приготування Вам знадобиться:
- Азіатський казан (ми використовували казан на 15 літрів)
- Олія рафінована - 300 мл
- Картопля 2 кг
- Солодкий перець 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Баклажани – 3 шт.
- Цибуля – 3 шт.
- М'ясо – 1,5 кг
- Томатний сік – 1,5 л
- Часник – 2 шт.
- Пучок коріандру або петрушки
- Сіль
- Спеції за смаком (перець, розмарин, пряні трави)
Розігрійте казан і розжарте в ньому добре олію.
Підготуйте овочі. Картоплю та баклажани очистіть і крупно наріжте, перець великими шматочками, моркву наріжте соломкою, цибулю півкільцями. Обсмажуйте всі овочі окремо. Цибуля в останню чергу.
М'ясо наріжте і додайте в казан до цибулі. Обсмажте до появи скориночки і додайте сіль та спеції. Накрийте кришкою та потримайте 5 хв, щоб спеції віддали свій аромат м'ясу
Додайте обсмажені овочі та томатний сік. Часник очистіть від верхнього шару лушпиння, цілу головку розріжте навпіл і покладіть зверху в казан, якщо любите гостре - можна додати стручок пекучого перцю. Тушкуйте під кришкою протягом 1 години.
Додайте дрібно нарізану зелень.
Смачного!